Onze diensten.

All of our services are available in English and Dutch.  We are native Dutch speakers but have a fair number of English assignments.  Rest assured…English we speak good. 🙂

 

Hoe dan ook, in onze toolbox:

 

CONTENT CREATION…

De meeste bedrijven zoeken intern voor iemand die wel een vlotte pen heeft.  Waarom niet?  U heeft al iemand in dienst, waarom er geen gebruik van maken.  Nu, een vlotte pen is vaak niet genoeg.  Goede content moet beantwoorden aan heel veel factoren.  Zaken die uw interne kracht misschien niet weet.  Misschien wringt het schoentje aan de andere kant.  U heeft gewoon niemand beschikbaar en helemaal geen tijd om het zelf te doen.  Wij hebben de kennis en maken tijd voor u.  Opgelost!
Of het nu gaat om een blog, een advertorial of een persbericht,  the sprouts have your back!

 

CONCEPT HELP…

U zit vast.  Uw bedrijf wil iets nieuw.  Een nieuwe markt, een nieuw concept.  Maar wat?  en hoe? Soms is een nieuw perspectief alles wat u nodig heeft.  Of het nu gaat om het opstarten van een nieuwe community of een nieuwe spin op een bestaand product.  Wij denken mee en bouwen mee uit.  Onze partners staan klaar met hosting, sites en drukwerk.  Ready in no time!

 

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT:

Je kan likes kopen, iedereen weet dat.  Wel, het is 2018 en de gemiddelde webgebruiker kijkt daar vlotjes door.  Uw sociale media opbouwen vergt wel wat tijd en regelmaat.  Wij vullen uw media met content, contests en netwerken uw likes de hoogte in.

 

COMMUNITY BUILDING:

Mensen zijn graag fan.  U hebt graag dat mensen UW fan zijn.  Wij maken de verbinding.  Gebruik makend van de sociale media die toepasselijk zijn voor uw product of dienst bouwen we uw fanbase uit en houden die levend.

%d bloggers liken dit: